Professioneel advies op maat

Heb je vragen over een toestel? Weet je niet welk toestel bij je past? Is er online te veel keuze? Of klinken de specificaties van een product als Chinees in je oren? Geen nood, vraag gewoon je Expert in de buurt om raad. Bel, mail of ga gewoon langs in de winkel. Je vindt de openingsuren van jouw Expert via de knop hieronder.

Hij of zij luistert naar je wensen en begeleidt je in je zoektocht naar het perfecte toestel. Bij Expert kan je altijd rekenen op een betrouwbaar, deskundig en vooral objectief advies. Wij kennen ons gamma en selecteren onze merken zorgvuldig. Aarzel dus niet om langs te gaan bij jouw Expert in de buurt.

Vind jouw Expert

Advies van je Expert
Anker

[]

100 % deskundig en persoonlijk advies

Onze Experts volgen regelmatig trainingen over nieuwe producten en technologieën. Ze kennen de producten in de winkel en de webshop dus vanbinnen en vanbuiten, waardoor ze jou altijd een persoonlijk én betrouwbaar advies kunnen bieden.

Geen tijd om naar de winkel te gaan? Neem dan zeker een kijkje naar onze blogs. We schrijven regelmatig blogs over nieuwe producten en technologieën. Zo blijf jij ook online perfect geïnformeerd!

> Bekijk de blogs van je Expert.

Benieuwd naar de aanbevelingen van je Expert? Ontdek maandelijks een nieuwe lijst 'Keuze van je Expert' met nieuwe kortingen, cadeaus en cashbacks. Of bekijk gewoon alle huidige acties en promoties.

> Ontdek de keuze van je Expert.

Anker

[]

Aanbevolen door je Expert!
Anker

[]